Pieniä ajatuksia -blogin eka teksti!

Moro! Blogi on muuttanut muotoaan. Vihdoin! En mä ehtinyt kuin viisi tekstiä julkaista edellisellä alustalla, eikä varsinaista tarvetta blogialustan muutolle ollut. Syynä oli vain se, että oon kuullut niin paljon hyvää WordPressistä ja halusin nätimmän ulkoasun. Tähän saakka vaikuttaa lupaavalta!

Nimikin vaihtui. Vanha ei ollut missään kohtaa jäämässä, odottelin vaan, että löytäisin paremman. Nyt oon ihan tyytyväinen tähän blogin nimeen, Pieniä ajatuksia, tai ainakin sen kirjoitus/sanomisasuun. Uskon, että se tulee kuvaamaan ihan hyvin tätä blogia, vaikka toisaalta musta tuntuu, että ainakin lähipäivinä mun ajatukset on kauheen isoja, maailmaa, elämää, ihmisten käyttäytymistä koskevia pohdintoja. Toisaalta, en varmaan tuu niistä edes kirjoittelemaan, se kun tuntuu aika vaikeelta. Nimen puolesta ei sitten tuu paineita ajatuksien suuruudesta. Sitä paitsi, toi nimi on mun mielestä aika söpö.

Tällä hetkellä suunnitelmissa olisi julkaista kerta viikossa yks teksti (milloinkohan se on ikinä onnistunu…) Oon jo päivänki valinnut ja se tulee olemaan maanantai. Huomenna olisi pitänyt tulla ensimmäinen ”kunnollisempi” teksti, mutta se siirtyykin nyt 9.8. Haluaisin myös kokeilla hieman rohkeemmin jakaa mun mietteitä eri asioista ja kertoo myös hieman omasta elämästäni, eikä enää pelkkiä pohdiskelutekstejä, joita myös kiva kirjoittaa.

Tässä samassahan voisin lyhyesti listailla kuulumisia. Mulla on ollu tosi kiva kesäloma ja vielä suunnitelmia loppukesällekin: pari kirjaa haluaisin lukee, opetella uusia asioita, kirjoittaa, omaksua uusia rutiineja, ratsastusta, siivousta, valokuvausta, kävelyä… Mukavan rentoja, kevyitä ja helppoja juttuja siis (siivousta lukuun ottamatta).

Tää oli vaan tämmöinen pikainen päivitys. Pääsin vähän kokeilemaan miten WordPressiin kirjoittaminen hoituu ja kattomaan, miten tekstit asettuu tohon sivulle. Tähän astisen tuloksen perusteella suosittelisin kyllä wordpressii! Tosi simppeli, kun vaan vähän tutkii. Ainoa huono asia mitä oon tähän mennässä huommanut, on kuvien asettuminen. Ne menee tosi ärsyttävästi tonne reunaan, enkä oo vielä löytänyt keinoa saada niitä keskelle, mutta eiköhän semmonenkin löydy.

Nyt olisi taas tavoitteena kerta viikossa tekstin julkaisu. Silloin 9.8 seuraava teksti, jossa aiheena kouluun palaaminen:)

Kiva kun luit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s